Voor ouders

De school van uw kinderen kan vragen of uw kind mee wil doen aan Okidoo: Oegstgeester Kids op Ontdekking. Bij Okidoo laten we alle kinderen kennismaken met dingen, die niet in alle gezinnen vanzelfsprekend zijn. Soms is het tijdelijk of langdurig lastig in een gezin en heeft uw kind een steuntje in de rug nodig. Wij laten de kinderen kennismaken met allerlei nieuwe dingen op het gebied van sport, spel, boeken, kunst, museumbezoek, beroepen, natuur en dieren. We hebben elk half jaar een nieuw programma.

De school nodigt uw kind uit om mee te doen aan Okidoo. Als u dat goed vindt, tekent u het toestemmingsformulier. We willen ook graag een kort kennismakingsgesprek met u hebben. 

Als uw kind meedoet met Okidoo, betekent dit: 

  • elke week op tijd aanwezig zijn en altijd komen
  • het hele schooljaar meedoen

Wij hebben een whatsapp groep, waarin we elke week vertellen wat we gaan doen, of de kinderen met de fiets moeten komen, en we laten foto’s zien van de bijeenkomst. 

Wilt u zien wat we allemaal doen bij Okidoo? Klik hier voor de ouderbrochure met het laatste programma. We maken aan het begin van elk halfjaar (september en januari) een nieuw programma. 

Klik hier voor het toestemmingsformulier dat u invult als uw kind meedoet.

Heb je een vraag?

Bel of mail ons en wij beantwoorden graag al uw vragen.